joi, 10 decembrie 2009

Cum comand?


REZERVARE/COMANDA.


  • In momentul in care v-a placut ceva anume si sunteti hotarati sa il/le aveti, procedura e foarte simpla:
                          ->la adresa de e-mail:
                           lily.bijoux@yahoo.com
 sau
lilimilit@yahoo.com
 sau
 la tel.0762602078 











  • trimiteti un e-mail in care solicitati fie o rezervare de produs(e), dar nu pentru o perioada mai lunga de 14 zile, fie o comanda ferma; mailul va contine in mod obligatoriu numele+linkul produsului dorit, nume, prenume, adresa(asa cum este scrisa in buletin, altfel nu veti putea intra in posesia coletului), un cod postal(ajuta ca pachetul sa ajunga ceva mai repede) si un numar de telefon la care puteti fi contactat.**
  • Acesta e doar inceputul...Cu siguranta voi face si alte modele mai complicate.Va rog sa-mi spuneti parerile voastre.Asa imi voi imbunatati tehnica .
    Va multumesc si astept comentariile voastre!






  • Pot fi realizate si modele personalizate, pentru asta adaugati-ma in lista de messenger si stabilim acolo ce model doriti, ce culori, ce marimi, sau trimite-ti un mail cu ceea ce a-ti dori sa aveti.
  • Pentru comenzi peste 80 ron,expedierea este gratuita.
LIVRARE



  • Din momentul in care ati trimis solicitarea de rezervare sau comanda ferma si ati primit confirmarea inapoi si pana in momentul expedierii, articol-ul/ele dorite vor apare pe blog cu titlul de rezervat.

    Livrarea se face prin Posta Romana sub forma de colet postal simplu, ajunge in 3-5 zile lucratoare, veti primi in cutia postala un aviz, care in unele cazuri poate sa nu mai ajunga, caz in care este recomandat sa mergeti cu buletinul si banii la oficiul postal de care apartineti si sa intrebati de coletul destinat D-voastra.

!!!Comanda trebuie sa fie in valoare de minim de 20 lei 




DISCLAIMER.

Clientele care refuza, sau din varii motive nu reusesc sa ridice coletele, sunt pasibile de a nu li se va mai onora alte comenzi ulterioare.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii. Te mai astept pe blogul meu!

SUNT PROMOVATA DE:

Referate scoala baby feeding miniclip jocuri online Jewelry Making Supplies
Laura's Handmades blog!
Catalog Magazine Online ClickLink.ro Director web TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web SEO Romania Cel mai cuprinzator director romanesc Cel mai cuprinzator director romanesc Page Rank Calatog Magazine Online fashion Blogs - BlogCatalog Blog Directory Photobucket Bijuterii Create your own banner at mybannermaker.com!
Make your own banner at MyBannerMaker.com! LILI-GOSPODINI Free PageRank Checker Ziarul Amenajari Interioare Retete culinare Rochii de mireasa | Rochii de seara | Casa de Moda Brumihar Totally Tutorials Blog Photobucket

FEEDJIT Live Traffic Feed

Template by:

Free Blog Templates